Fontos információk a doTERRA vállalatról

                                

A dōTERRA  2008- ban alakult amerikai cég, 100% tisztaságú, természetes illóolajokat, valamint illóolajokból készült termékeket gyártanak..
A dōTERRA szó jelentése: „a Föld ajándéka”.

A dōTERRA illóolajok a világon a legbiztonságosabb és legtisztább olajok.

Az olajaik 100%-os tisztaságú illatos kivonatok, amik semmilyen mesterséges adalékanyagot nem tartalmaznak. Állandó ellenőrzés alatt állnak és mentesek a káros anyagoktól (pl. növényvédő szerek, vagy más kémiai származékok).
A cég hivatalos weboldala: http://www.doterra.com
Az illóolajok minőségéért dr. David Hill aromaterapeuta és masszázsterapeuta és dr. Robert Pappas, az illóolajok kémiai összetételének szakértője a felelősek.
Dr. Hill egy természetgyógyászati klinika vezetője és a doTERRA tudományos tanácsadó testületének az elnöke. Az AromaTouch technika kidolgozója.
Dr. Pappas: Ő az a szakember, aki minden egyes illóolaj szállítmányról készült gázkromatográfiás és tömegspektrométeres analízist megnézi, és csak a kiváló minőségűeket engedi kiszerelni. Ha bármelyik nem üti meg a szintet, akkor visszaküldik a gyártónak.

A dōTERRA-nak minden termékében megtalálhatók ezek a tiszta, minőségi illóolajok: keverékekben, kozmetikumokban, samponban, kondicionálóban, szappanokban, étrendkiegészítőkben tisztítószerekben.

Nézd meg ezt a rövid videót
Te magad is győződj meg a kiváló minőségről!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatvédelmi nyilatkozat.
I Accept

Vedd fel velem a kapcsolatot